måndag 12 april 2010

Vårt fadderbarn!

Voila! Låt mitt presentera Anup Biswas! Mitt och Jennys fadderbarn i Calcuta, Indien! Vi fick vårt fadderbarn för två veckor sedan. Känns meningsfullt att få vara med och göra 4-årige Anups liv bättre. Han lever i slummen men får nu möjligheter till skola och mat varje dag, omsorg och en extra bra krydda: Han får även höra om Jesus! Det är genom Birgitta Ekmans fond "Indian Childen" som dessa barn får hjälp. Jag har följt deras arbete i två år och ville blanda mig i lite mer än tidigare.....så ett fadderbarn blev resultatet! Kolla in Indian Childrens websida www.indianchildren.org

För övrigt så hade vi det jättebra i Stora Barnkyrkan i söndags. 19 barn i Stora Barnkyrkan och 10 mindre barn pendlade in och ut från Lilla Barnkyrkan. Vi gick igenom Filippus träff med den Etiopiske hovmanen och i slutet fick alla göra en teckning om temat. Klassikt söndaskolestuff! Vi kommer att sätta upp teckningarna i Barnkyrkan inför nästa söndag!

Tack Johannes Frödin för att du var en så bra ordningsvakt! Du höjde ribban för ordningsvakterna genom att leka som du gjorde med barnen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar