onsdag 21 april 2010

Nytt Rekord!

Man ska inte vara FÖR fokuserad på siffror men lite fokuserad har aldrig skadat någon! Vi var 22 barn i Stora Barnkyrkan i söndags! Tidigare rekordet var 21. Mycket skoj! 7 nya barn på plats! Dessutom 10 barn som sprang in och ut i Lilla Barnkyrkan. Vår nya karaktär "Den generöse Sheiken" talade om tionde och Linda Zuniga var Sprallis/Ordningsvakt.
Nu vet man hur mycket plats 22 barn tar. När börjar lokalen bli för trång? 30 barn är inga problem, men när vi börjar gå över 35-40 blir det trångt! Längtar efter mer trängsel :)

En kvinna som blev helad i USA gav för ett tid sedan en gåva till SOS. Barnkyrkan har fått del av gåvan och investerar nu i smått och stort för att göra Barnkyrkan till en excellent barnkyrka där barnen trivs och vill vara varje söndag. Vi har nya saker nästan varje vecka och barnen får själva lista ut vad som är nytt. Ibland är det uppenbart, andra gånger inte. Söndagens investering var en hitrest sheik från Saudiarabien!!

På söndag tar Elvelycks över barnkyrkan! De kommer att göra ett grymt bra jobb! Kan ju inte bli fel när Daniel & Stephanie är inblandade!

Nu ska jag fortsätta kolla in HV-Djurgården. SM-Final 4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar