måndag 14 december 2009

"Tell the world", julklappar och uppdraget!

Gårdagens barnkyrka var intensiv! Vi hann med mycket! Tidigt i barnmötet övade Sprallis och barnen en dans till "Tell The World", en dans som Hillsongs Kids har producerat fram. Den ska besökare till SOS Church få se på en gudstjänst i vår. Sedan gjorde vi det jag skrev om i föregående blogginlägg. Slog in julklappar till några av barnens vänner. De fick tänka ut 1-3 kompisar som inte visste så mycket om Jesus och aldrig hade varit i kyrkan. Den här veckan kommer de att hjälpa Gud med "Uppdraget" som vi har talat om hela hösten. Att alla ska bli frälsta och tro på Jesus! När SOS Kids barn ger en cd får deras vänner lyssna till evangeliet hemma.



Vi hade även ett specialpris som vi delade ut idag. Vi gav en superpris till det barnet som hade varit med mest i barnkyrkan under hösten. Det blev en tjej som inte har missat en enda gång!! Och vinnare blev..... Alicia Amritzer. Grattis Alicia! Du är en bra förebild för alla barn!

Måste också skriva att det är mycket kul att se att många av barnen är med i början av Gudstjänsten och sitter med sina föräldrar under första delen. Det är precis så det är tänkt. Familjen, inklusive barn ärar Gud tillsammans en stund innan Barnkyrkan börjar! Loving it!

För övrigt... så vann Real Madrid en viktig bortamatch mot Valencia med 3-2 i lördags. Mycket viktig vinst! Vi ska nog se till att jaga ifatt Barcelona i tabellen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar