onsdag 9 december 2009

Evangeliserande julklappar...

I söndags hade vi två nya tjejer i Barnkyrkan. Det var skoj! Välkomna in i gänget Alexandra och Isabella! Hoppas ni kommer många gånger!

När barnen på söndag kliver in i Stora Barnkyrkan ska vi göra något spännande. För några månader sedan pratade vi om att berätta om Jesus för sina vänner. Vi pratade bland annat om att ett sätt var att man kunde ge kristna cd-skivor, barnbiblar m.m. Ett av barnen kom då på att vi kunde ge något sådant som julklapp. Kanonförslag tyckte jag och började jobba lite smått på det. Nu är de dags att göra det! Nu på söndag kommer barnen att få slå in några Titt´in cd-skivor som de ska få ge till sina kompisar i julklapp. Alla ska försöka ge minst en cd till en vän som ännu inte vet så mycket om Jesus. Vi kommer att ha med julklappspapper, sax och tejp för att skapa en lite "julklappsinslagningsfest"!

Julklappen vi ska slå in en som sagt en Titt´in-cd. Vad är det undrar kanske du? Titt´ín är inspelade bibelberättelser som en barnmötesfarbror och vän till mig har producerat fram. Mr Gospel Sam himself, Lars Göran Rönnberg. Jag har fått förmånen att samarbeta med honom några gånger.... jag berättar mer om det i kommande inlägg...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar