torsdag 17 december 2009

Jag blir så ledsen och arg!

Nyheter flödar över oss hela tiden och det är svårt att beröras av allt som händer i vår värld men det finns något som gör mig riktigt arg och det är när vuxna ger sig på barn! Vuxna människor som på olika sätt utnyttjar, torterar, misshandlar & våldtar barn är så sjukt och så fullständigt oacceptabelt att man skulle vilja göra både det ena och det andra med de människor som håller på med det. Barn är försvarslösa och är beroende av vuxenvärlden. Hur kan man utnyttja det?

Nu senast läste jag om en man som FÖR ATT HÄMNAS PÅ SIN F.D. FRU stack in 50 nålar i sonen. Fattar du? Vad i hela friden hade sonen gjort? Hur blev detta hans fel?

SJUKT, SJUKT, SJUKT, SJUKT, SJUKT, SJUKT! Världen behöver Jesus! Vuxna som gör detta behöver en fullständig omvändelse och fatta vad de håller på med! Jesus fräls dem! Och vill de inte ta emot dig och omvända sin ondska flytta dem till Jupiter så de är långt, långt, långt ifrån barnen de skadar.
Undra hur många barn far riktigt illa i Stockholm?

2 kommentarer:

  1. För många skulle jag våga påstå...ETT barn är redan för mycket. Det gör mig så ledsen...

    SvaraRadera
  2. För att man inte ska gå under av sorg över detta vanvett så känns det bra att göra något konkret, om än så bara för ett enda barn som behöver hjälp. vi kan bedja till vår barmhärtige fader men att locka fram ett leende på ett barn som har förlorat sin barndom känns himelskt. Paul och jag ansöker om att få fosterbarn. Vi har gått på tre kurstillfällen av fyra och blir kanske godkända. Det vore underbart. En dröm som kan bli sann. Vi får se...Ske guds vilja och inte någon annans. Om alla räddar ett barn i nöd så kanske det kan bli en skillnad. Det finns också mycket olyckliga föräldrar där ute i kylan. Lyckliga föräldrar ger lyckliga barn. Barnen kommer tyvärr alltid i kläm. Nu i juletider är det många som känner sig misslyckade för att man inte lever upp till kraven. Små barn små krav osv. Dan Andersson sa "Det är synd om människan". Ja utan Gud skulle det onekligen vara synd om oss, att vara utlämnad ... Nu är vi inte ensamma. Jesus lever! Vi vet det. Ställ er i en gatukorsning i stan och titta på folk. De rusar fram med döda blickar. Många behöver få höra den goda nyheten! Vi har mycket att göra. Du är en god människa Andreas. Goda människor blir arga och ledsna över orättvisor. Var glad för att du lever och kan känna! God Jul till er båda! Kram Paul och Sussi

    SvaraRadera