söndag 18 oktober 2009

SOS Kids röjde på stora scenen!

Oj, Oj, oj! Vilket tryck! Vilken explosion! Barnkyrkans barn intog stora scenen och röjde med två låtar på SOS Churchs gudstjänst idag. Alla var med på noterna och det var ett under att inte taket rasade ner! Vilka fantastiska barn!

Själva barnmötet var också riktigt bra. Steg för steg kommer vi närmare vår vision och längtan med Barnkyrkan. Vi hade en bra lovsångsstund där de flesta barnen var med. Jag är riktigt nöjd med undervisningen jag fick dela. Det finns vissa stunder där man kommer in i "zonen" och man vet att man har deras uppmärksamhet till 100 % och att de Helige Ande står bakom och hejar på! Idag hade vi en sådan stund. Temat var att "Fortsätta på det som Jesus startade" och handlade om att barnen ska vara med och fortsätta den våg av evangelisation som Jesus drog igång för 2000 år sedan.

Killarna vann tävlingen och leder nu den totala ställningen med 4-2. Tjejerna är supersugna på att vinna nästa gång! De tyckte inte om att förlora idag eftersom de ledde med en poäng inför sista tävlingen och killarna gick om dem och vann med endast en poäng!
Tack Jonatan och Anna för barnfilmerna. De ska vi absolut använda!
För de onådda barnen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar