lördag 10 oktober 2009

Barnen ska också ta med sig sina vänner till SOS Church...

Barnkyrkan tar form..... och vill forma! Igår började vi att uppmana barnen att ta med kompisar till Barnkyrkan. Vi utgick från samaritiska kvinnan (Joh. 4) och alla dem som hon fick vittna för efter ett samtal med Jesus. Vi utmanar barnen att ta med sina vänner nästa söndag, och söndagen därpå, och söndagen därpå..... ja, du fattar.

Föräldrar! Det kommer att behövas en insats från er sida. Låt den drivkraften som finns i SOS Church och det ständiga bjudandet av vänner till kyrkan också gälla barnen. De behöver din hjälp för att hämta & lämna sina vänner. Tack för att du kommer att göra ditt bästa så att fler barn hänger på Barnkyrkan. Vi ska ta hand om dem på bästa sätt och presentera Jesus för dem! Tillsammans når vi de barn som aldrig går till kyrkan!

Tjejerna vann dagens tävlingar och det står nu 3-2 till killarna sedan starten i förra månaden.

Föräldrar! kolla också in videoklippet jag har spelat in åt er. Det är 80 sekunder viktig information!

Barnkyrkans medarbetare är såååå duktiga. Emma Blom är grym som assistent/clown/tävlingsansvarig och Sussi kom in och gjorde ett utmärkt jobb i Lilla Barnkyrkan. Min fru Jenny var också väldigt, väldigt duktig. Vi hade flera nya barn i Lilla Barnkyrkan vilket var mycket roligt. Jag måste säga att detta var den bästa eftermiddagen Barnkyrkan har haft hitills!


För de onådda barnen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar