måndag 21 september 2009

Barnkyrkan 20 sept 2009

Igår hade vi var Stora Barnkyrkan igång igen. Det var andra gången och 9 barn i åldrarna 6-11 år var med, ett barn för allra första gången. Temat var att "Härma Jesus". Tävlingen vanns denna gång av killarna som med 2 poängs marginal slog tjejerna. Vem vinner nästa söndag? Tjejerna ligger i hårdträning, lita på det.

Vi tog en stund av lovsång, där vi sjöng enkla sånger som barnen lätt kan hänga med på. Sakta men säkert började de tillbe och när vi sjöng sista sången "Tack, tack, Jesus" så var de flesta med på riktigt! Emma Blom gjorde ett utmärkt jobb som clownen "Sprallis" & assistent! Hon är redan nu guld värd i SOS Kids!

Jag ska inte ljuga, det var ganska stökigt förra söndagen och vi hade vidtagit några åtgärder för att lugna ner läget i gårdagens barnmöte. Det fungerade och det var lite lugnare. Vi ska dock fortsätta med lite fler idéer för att dra ner på de stökiga tendenserna. Barn har mycket energi och de ska de ha!!! ... men ibland blir det överflöd av det!

För övrig.... så vann Real Madrid mot Xerez med 5-0. Ruud Van Nistelrooy gjorde comeback efter nästan ett års skadefrånvaro och som vanligt i hans fall så gjorde han mål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar