söndag 24 maj 2009

Oj, vad bra det blir!

Vi har nu haft två kvällan på vår barnfestival på Harvest Cry i Nallen! Oj, oj vilket tryck det har varit. 2 timmar barnmöte med fullt tryck! Två lag (killarna mot tjejerna) tävlar mot varandra i enkla tävlingar! Så engagerade de blir! Vi har haft två undervisningspass där vi försöker lära ut mer än "bara" en bibelberättelse. Vi sikta på att de ska få med sig principerna bakom.


Vilka medarbetare jag har haft vid min sida! Lisette och Emma har varit clowner. Markus och Lina har hjälp till med allt från sång, tävlingar, tolkning och godisinköp. Detta är människor som älskar barn och som är beredda att ge det lilla extra för deras skull.

Bilden är från lördagens undervisning där vi talade om att det inte är de friska som behöver läkare utan de sjuka. Clownen fick representera en populär kompis och Markus en från skolan som ingen ville vara med och som alltid gick ensam. Båda kommer samtidigt och frågar om man ska leka efter skolan. Vilken av dem ska man säga "ja" till? Den frågan fick barnen och svaret blev: Den som inte hade några andra kompisar!



1 kommentar: